Bygger og monterer

VI BYGGER OG MONTERER

Vi er spesialisert på montasje av alle størrelser av stålbygg og stålkonstruksjoner. Har du et ønske om å bygge noe der stål er den bærende konstruksjonen, har du kommet til rett plass. Vi hjelper deg med alt fra prosjektering av stål til ferdig utført arbeid. Eksempler på det vi lager er: butikk, lager, hall, verksted, fjøs, kontor, stall, idrettsanlegg osv.

Prosjektering
Vi hjelper til med prosjektering av stålkonstruksjoner og lager ferdig tegninger for produksjon.
Stålkonstruksjoner
Vi leverer og monterer CE-godkjente konstruksjoner eller deler av konstruksjoner i alle størrelser og varianter. Stålet får du overflatebehandlet med den graden korrosjons- og brannbeskyttelse dine omgivelser eller byggeforskrifter setter krav til.
Vegg og tak
Det er mulig å velge mellom forskjellige materialer. Som vegg er sandwich plater mye brukt på grunn av rask montasje og god isolasjonsverdi. Men det er vakkert både med tre (se prosjektet Oksefjøset) og med glass (se prosjektet Autopark).
Som tak er TRP plater ofte brukt fordi da platene med riktig dimensjonering bidrar til å stive av bygget og da reduseres behovet for stål og dermed kostnader. På TRP platene tekkes byggene, og vi har faste taktekkere som utfører denne jobben for oss. Men også sandwichelementer kan brukes på tak. De er mye brukt der det ikke stilles særskilte brannkrav og saltak er foretrukket.
Vinduer, dører, porter – der er det mange alternativer å velge mellom alt etter ditt behov og smak og bygge reglementet. Vi hjelper deg å finne en bra løsning.
Trapp, rekkverk og ramper
Vi monterer trapp og rekkverk. Hvis du trenger kun montasje stiller vi opp og våre dyktige montører gjør jobben. Trenger du alt fra trappetrinn til festemidler, får du levert både produkter og montasje.