Om oss

VÅRE RØTTER
Hiltula AS er basert på 40 års erfaring fra offshore-, verft- og bygge bransjen.
Gründer Osmo Hiltulas lidenskap for stål og stålarbeider, i kombinasjon med Anne Hiltula sin styrke i administrasjon, ble starten på familiebedriften Hiltula AS, som har sitt opphav fra tidlig 1990-tallet.
Hiltula AS er i dag en mangfoldig og tilpasningsdyktig familiebedrift, som skreddersyr løsninger innen stålarbeider etter kundenes ønsker og behov.
Nina Hiltula, eldste datter i familien tok i 2014 over som daglig leder, med visjon av å utvikle den kunnskapsrike bedriften videre til å være en moderne bedrift både når det gjelder kvalitet i systemer, drift og ledelse.
VÅR VISJON
Gjennom solide løsninger og kvalitet i fokus ønsker vi å tilby deg langsiktige fordeler for deg og din virksomhet. Vi er opptatt av at våre ansatte får en trygg arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og at vi skaper verdier for vårt lokalsamfunn.
Vi vil være en moderne bedrift der kundene anbefaler oss til sine venner, der medarbeidere kommer på jobb med glede og anbefaler oss som arbeidsgiver til dyktig fagfolk i sin vennekrets. Vi vil være en bedrift som er ledet profesjonelt og som er i balansert vekst.
VÅR VEI
  • Lytte både kunder og ansatte
  • Være med å utvikle gode løsninger
  • Levere kvalitet til avtalt tid og pris
  • Være en fleksibel samarbeidspartner, som er i stand til å løse uforutsette utfordringer
  • Investere tid og penger på utvikling av kompetente og selvstendige medarbeidere
  • Tilrettelegge for trygg og sikker arbeidsmiljø med tanke på helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • Involvere dyktige samarbeidspartnere

ANSATTE

Osmo er gründer og faglig pådriver i bedriften. Sveising og stålarbeid har vært hans kall. Men når det snakkes om motorsport og skisport blir han 100 % revet med. Han er glad i å gå på ski og på fjellturer i marka og ikke minst ta en ordentlig finsk badstue på lørdagskveld på hytta.

Osmo Hiltula

Sveisekoordinator og eierMobil: +47 907 62 063E-post: osmo@hiltula.no
Anne er en av Hiltula`s gründere. Hun tar seg av fakturering og bokføring og passer på at det er orden i huset. Anne er utrolig glad i dyr og norsk natur. Hun vil tilbringe fritiden sin ute i den vakre naturen ved hytta og ved hjemgården i Aure, helst med hele familien sin.

Anne Hiltula

Regnskap. EierMobil: +47 915 41 339E-post: anne@hiltula.no

Janniche Hiltula

AdministrasjonMobil: +47 454 21 511E-post: jahi@hiltula.no
Nina er utdannet økonom med sterk interesse for tekniske løsninger. Hun har jobbet i bedriften siden 2009 og i 2014 tok hun over som daglig leder, med mål om å utvikle bedriften videre. På fritiden vil hun helst komme seg ut på fjelltur eller trene. Hun har tatt jegerprøven og har rett til å kjøre lett motorsykkel.

Nina Hiltula

Daglig leder og eierMobil: +47 454 21 510E-post: nina@hiltula.no

Helge Rønnes

KonstruktørTel: +47 47377925E-post: helge@hiltula.no
Bård er utdannet maskiningeniør-konstruksjonsteknikk med erfaring fra både produksjonsbedrift og fra verksted. Hans lidenskap er for motorsykler og friluftsliv. Bård er engasjert i frivillig arbeid som medlem i D-råd Sør-Trøndelag i Norges Røde Kors Hjelpekorps og har vært Sentralstyreleder i Ungdom og Fritid Norge.

Bård Vinge

ProduksjonslederTel: +47 91398824E-post: baard.vinge@hiltula.no

Thomas Solbu

Bas/arbeidslederMobil: +47 456 12 101E-post: thomas.solbu@hiltula.no

Knut Ola Halgunset

Platearbeider/montør

.

.

Tarmo er sertifisert i: NS-EN ISO 9606-1:2013 111 FW, 136 FW, Lift, Truck, Teleskopetruck, Anhuking, Varme arbeider, Fallsikring

Tarmo Paavel

Sveiser-montør

.

.

Sissel Grenne

Sveiser/platearbeider

.

.

Priit er sertifisert i: NS-EN ISO 9606-1:2013 111 FW, 136 FW, 111 BW, Lift, Truck, Teleskopetruck, Anhuking, Varme arbeider, Fallsikring

Priit Kaasik

Sveiser-montør

.

.

Kim Andre Kjønli

Lærling

Ruben Djupdal

Lærling

SERTIFIKATER